The All New RxWater (with Ozonizer)

RM3,280.00 RM2,880.00

Ex Tax: RM2,880.00

Availability:
In Stock
Product Code:
rxwater

Not yet rated
Write a review

Available Options

 

SEDARKAH anda bahawa air masak yang anda minum mengandungi radikal bebas yang membahayakan kesihatan di samping kuman, bakteria dan bahan kimia yang sukar dibuang dengan hanya mendidih air ?

TAHUKAH anda bahawa buah-buahan, sayur-sayuran, makanan mentah harian anda disaluti bahan kimia merbahaya yang kekal walaupun dicuci dan dibilas ?

SANGGUPKAH anda mengorbankan kesihatan diri anda dan mereka yang tersayang ?

RIWAYAT RX-WATER®

Pada tahu 2001, Dato’ Dr. Noordin Darus, seorang pakar kesejahteraan terkemuka tanah air, disahkan menghidap penyakit kanser darah. Dalam usaha beliau mencari penyelesaian meringankan beban kesakitan menjalani rawatan kanser, beliau mendapati mendapati bahawa air minuman memainkan peranan yang amat penting dalam membantu menjamin kesejahteraan tubuh badan. Dengan kesedaran ini dan atas ilham yang dikurniakan oleh Allah S.W.T, beliau mencipta formula unik yang melahirkan penapis air berkonsepkan AURA Pertama Di Dunia – dinamakan Rx-Water® .

Pada permulaannya, Rx-Water® dicipta untuk membantu beliau sendiri menghadapi rawatan kanser, tetapi lama kelamaan, dengan testimoni yang kian menyakinkan, orang ramai mula memperkatakan tentang ciptaan doktor perubatan kelahiran Pulau Pinang ini.

Pada tahun 2003, Rx-Water® mula dipasarkan secara besar-besaran melalui Worldwellness Network Sdn.Bhd. , dan sehingga ke hari ini, lebih 200,000 pengguna telah merasai nikmat dan kelebihan minuman air Rx-Water®. Kini, setelah 7 tahun berlalu, Dato’ Dr.Noordin Darus kembali memperkenalkan evolusi di dalam Rx-Water® untuk memenuhi permintaan pasaran dan kehendak semasa dengan tambah nilai baru iaitu The All New Rx-Water® .


The All New Rx-Water dibina berdasarkan formula yang Unik bagi menghasilkan air yang Suci, Bersih & Selamat serta Berkesan dalam membantu kesihatan anda dan keluarga.

The All New Rx-Water mempunyai beberapa kriteria yang sangat unik selain mengekalkan bahan utama & sifat unik RxWater lama yang mengeluarkan Air yang bersifat Suci, mengekal & melestarikan ‘Roh’ air yang bersifat ‘Hidup’ & berpenawar serta mengekalkan unsur Tanah Liat khas yang menyucikan & menyamak bekalan air dari kehadiran unsur-unsur najis berat, (Perhatian! terdapat beratus-ratus kandang Khinzir di tepi2 sungai di negara kita, malah bangkai binatang dan mayat manusia juga di zaman kini banyak dicampak ke dalam sungai. Sungai-sungai ini bersambungan & berakhir di Reservoir kita – dan terus disalurkan ke rumah kita.

Keunikan air RxWater sejak 8 tahun lalu, Ia memberikan sifat penawar dan gelombang Medan Tenaga GeMaMit (Gelombang Magnetik Mineral Tanah Liat) . Maka kini, The All New Rx-Water dikombinasikan Air RxWater yang ‘Hidup’ dan berpenawar dengan sifat keAlkalian & Teknologi FIR yang ditambah secara semulajadi & juga Teknologi Air Ozon yang menjadikannya juga sebagai Food DetoxifierSterilizer yang hebat dengan hanya Teknologi ‘Satu Sentuhan’ sahaja pada butang khas alat penapis ini.

The All New Rx-Water bukan sahaja bertindak sekadar penapis air minuman biasa dan menghasilkan air berkhasiat semata, TETAPI Ia juga mampu mengeluarkan air padat ozon untuk basmi kuman, bakteria, bahan kimia dan bau dalam penyediaan makanan dan kegunaan seharian.

 

The All New Rx-Water ini bukanlah sekadar digunakan untuk menapis air minuman dan menghasilkan air berkhasiat semata, ia juga mampu mengeluarkan air padat ozon yang bertindak 3000 kali lebih kuat dan berkesan daripada klorin tanpa sebarang kesan sampingan.

Ia berfungsi untuk:

  • Hilangkan kotoran, bau busuk, bahan kimia beracun serta bakteria pada bahan makanan anda ketika penyediaan makanan.
  • Mengekalkan kesegaran makanan serta sayuran dan buah-buahan disamping menghilangkan bau-bau hanyir pada ikan serta makanan laut.
  • Menghilangkan bau yang melekat pada tangan (hanya dengan membasuhnya tanpa sabun) serta menghilangkan bau yang tidak enak di mulut anda (hanya dengan berkumur sahaja)
  • Pensterilan barangan-barang dengan lebih selamat.

Dengan fungsi hebat Rx-Ozone pada The All New Rx-Water ini, makanan, sayuran serta buah-buahan di rumah anda lebih selamat dimakan dan kesihatan anda sekeluarga lebih terjamin!

KONSEP TERAPI MIFIRO

 

Write a review

Note: HTML is not translated!

Bad            Good


Continue

Contact Us

017-3370052
sales@belibelah.com

Twitter

    Facebook