Set Bersalin Nona Roguy

RM365.00

Ex Tax: RM365.00

Availability:
In Stock
Product Code:
nonaroguy

Not yet rated
Write a review

Available Options

 

 
 
Kelebihan Set Bersalin NR
 
 • Terbukti berkesan untuk menurunkan berat badan.
 • Set ini melawaskan pembuangan air besar dan menyingkirkan timbunan lemak air yang berlebihan supaya berat anda turun dengan lebih cepat dan teratur.
 • Ia juga mempercepatkan penyembuhan luka jahitan supaya ibu terhindar dari risiko jangkitan kuman di samping membantu melancar dan memperbanyakkan pengeluaran susu ibu.
 • Mudah di pakai sewaktu berpantang.
 • Ubat yang terkandung di dalam set bersalin NR ini adalah dalam bentuk yang lebih moden seperti tablet, pek uncang dan juga krim supaya mudah di gunakan sewaktu bersalin dan boleh di sediakan sendiri.
 • Hanya menggunakan herba yang berkualiti.
 • Mutu dan khasiat herba di saring dengan proses pengilangan yang ketat supaya ibu yang baru bersalin dapat pemulihan secara total.
 • Selamat di makan.
 • Set Bersalin NR ini juga di luluskan oleh Kementerian Kesihatan. Ini supaya kesihatan ibu yang baru bersalin adalah terjamin dari sebarang kesan sampingan yang memudaratkan ibu dan bayi.
 • Set Bersalin yang lengkap.
 • Set Bersalin NR lengkap dengan rawatan luaran dan dalaman supaya anda tak perlu pening kepala memikirkan apa barang yang patut anda ada semasa berpantang.
 • Barangan penjagaan yang bersifat dwi-fungsi.
 • Tidak seperti set bersalin yang lain, barangan yang terdapat di dalam set bersalin NR adalah pelbagai guna . Contohnya Minyak Herbanika boleh di gunakan sebagai minyak urut, pengganti pilis,ubat luka dan penyegar kepala dari rasa pening.
Senarai Produk di dalam Set Bersalin Nona Roguy
Tablet Phyto Natal (90 Tablet)
Phyto Natal di dalam Set Bersalin NR berfungsi untuk menurunkan berat badan yang berlebihan. Ia juga bertindak menguatkan tubuh di samping melawaskan pembuangan air besar.
 
Akar Herbanika (10 Pek Uncang)
Akar herbanika di dalam Set Bersalin NR bertindak menambah khasiat pemakanan dan menyegarkan anggota badan ibu yang baru bersalin. 
1 pek Akar Herbanika di rendam dalam 1 teko air panas yang mendidih dapat digunakan semula untuk tempoh 3 hari.Air ini juga boleh dicampur dengan madu untuk menambah keharuman, rasa dan khasiatnya.
 
Herbanika Lulur ( 100 gm )
Set Bersalin NR lengkap dengan lulur yang bertindak menyental daki dan kulit yang kehitaman dan kasar semasa mengandung. Anggaran penggunaanya antara 1-2 sudu besar penuh.Lulur ini di gunakan satu kali seminggu dan boleh di gunakan semalam 1 bulan.
 
Herbanika Barut (60gm)
Krim barut di dalam Set Bersalin NR ini disapu disekeliling perut dan pinggang untuk meleper dan memperkemaskan perut yang menggeleber selepas bersalin. 
Ia juga menguatkan semula otot-otot perut dan pinggul yang kendur ketika menampung bayi di dalam kandungan.Gunakan herbanika barut Set Bersalin NR ini 2 kali sehari sebelum memakai bengkung.
 
Minyak Herbanika (100 ml)
Minyak herbanika disediakan di dalam Set Bersalin NR untuk membantu menguatkan otot perut dan buah dada, mengurangkan kesan regangan atau pecah-pecah di kulit semasa mengandung.
Ia juga melancarkan peredaran darah disamping memastikan badan ibu yang baru bersalin sentiasa hangat.
 
Uncang Cuci(10 pek uncang)
Luka jahitan elok di cuci dengan Uncang Cuci NR .Ia bertindak seperti antiseptik untuk mengelakkan kuman yang boleh menyebabkan jangkitan.
Ia juga di buat mandian yang berfungsi menyegar dan menghilangkan bau badan semasa berpantang.Pek 10 uncang ini tahan untuk penggunaan selama 1 bulan.

Write a review

Note: HTML is not translated!

Bad            Good


Continue

Contact Us

017-3370052
sales@belibelah.com

Twitter

  Facebook